Our staff gathered to provide you with the best service

My Care informasjonen

Når du besøker Sundvolden Hotel, kan du alltid være trygg på at vi gjør alt for at smittevernreglene blir fulgt til punkt og prikke.

For innsatsen er Sundvolden Hotel blitt belønnet med det offisielle My CareTM - stempelet.


Å lykkes med effektivt smittevern, krever imidlertid ikke bare mye av oss, men også litt av deg som gjest. Et synlig bevis for at Sundvolden Hotel har sikkerhet og smittevern helt øverst på agendaen, er vår My CareTM-sertifisering utstedt av DNV GL, et av verdens ledende risiko- og klassifiseringsselskap. Sertifiseringen betyr at alle våre rutiner, er blitt nøye gjennomgått og vurdert som veldig gode. Det burde kanskje være en selvfølge, men stempelet er like fullt noe vi er svært stolte av å ha gjort oss fortjent til. Kvalitetssikringen gjelder for perioden som har vært, perioden vi er inne i og den skal gjelde også for tiden som kommer.


Det kan du som gjest være trygg på!


Scan QR-koden for å se beviset vårt. Scan QR-koden


My Care Ready QRcode

Smitteveileder Sundvolden Hotel


Sundvoldens mål er at vi skal være et godt og trygt sted for både gjester, ansatte og leverandører.

Vi har ca. 25.000m2 å fordele våre gjester på, så dersom noen skal få til god avstand både i møter og til måltider, så er det oss! 

Vi har kjøpt inn gulvmatter som fjerner virus når man går på det. Det viser at virus i stor grad overføres via føttene. 

Vi har også investert og installert ActivePure maskiner fra Ventitech om ionisering av luften i møterom og fellesområder. Dette bidrar til at luften og overflater er uten virus og bakterier. 

Dersom du er syk eller har symptomer forventer vi at du som gjest tar ansvar og ikke møter opp iht. nasjonale retningslinjer.

 

Hva ønsker vi av deg og hva ønsker vi at du er oppmerksom på?

 

Generelt:

- Syke gjester og ansatte må holde seg hjemme - dette er det viktigste tiltaket vi alle kan bidra med! 

- Vennligst gå over våre virusmatter når du kommer - dette er tryggest for oss alle. 

- Papirlommetørkle foran munn og nese beskytter andre når du hoster eller nyser. Kast lommetørkleet etter bruk. Vask så hendene.

- Bruk albukroken når du må hoste eller nyse og ikke har papirlommetørkle tilgjengelig. 

- Vask hendene ofte og grundig, hånddesinfeksjon med alkoholholdige midler er et godt alternativ når håndvask ikke er mulig. 

- Sundvolden Hotel er utstyrt med automatiske desinfiseringsautomater i alle fellesområder, ved alle innganger og til alle bespisningsområder- 14 totalt. 

- Unngå å ta på varer, flater, dører eller andre punkter på hotellet. 

- Vi sørger for hyppig renhold av alle utsatte flater. Vi benytter ozonvann, som er bakteriedrepende. 

 

Rom, toaletter og fellesområder:

- Vi forsøker å sjekke inn alle overnattende gjester så tidlig som mulig - da har du ditt eget badeværelse du må tilstrebe å benytte. 

- Vi deler ut alle romnøkler til grupper direkte til kursbestiller når værelsene er klare. Kursbestiller er ansvarlig for å dele dette ut til sine deltagere. 

- Fellestoaletter er forbeholdt daggjester og besøkende som ikke overnatter. Alle toaletter i fellesområder rengjøres jevnlig. 

- Vi ber deg som gjest unngå trengsel ved inngang, serveringsområder, resepsjon og under inngang til måltider og møterom. 

- Dersom du skal på konferanse hos oss ber vi deg om å ikke oppholde deg i fellesområder, men finne din plass i konferansesalen så tidlig som mulig.

- Alle gjester som ankommer hotellet som en gruppe skal sende inn navn i forkant - dette gjelder både overnattende og daggjester - det er ditt ansvar som arrangør og overlevere dette i god tid før ankomst til hotellet. 

- Dersom du som gjest skal bo i flere dager hos oss vasker vi ikke rommet ditt eller er inne på rommet ditt under oppholdt - har du behov for håndklær eller vask ber vi deg kontakte resepsjonen.

 

Måltider:

- Antall gjester rundt et bord må ikke være flere enn at vi klarer å overholde smitteverntiltak. Vi legger til rette for 1 meter avstand mellom gjester. 

- Våre gjester som spiser middag kan gjerne sitte ved bordet utover kvelden - det vil tidvis ikke være bar tilgjengelig. 

- Vi har lagt til rette for kortbetaling og annen kontantløs betaling (Favrit). 

- Det vil være mulig å kjøpe alkohol hos oss iht. gjeldende nasjonalt lovverk - dette gjelder alle dager, hele uken. I våre barer er det kun bordservering - sett deg ned og bestill via app - vi serverer deg ved bordet.

- Overhold avstand også etter middagen - virus sover ikke! 

 

Møterommet:

- For kursarrangører ber vi deg ta spesielt hensyn til følgende: vennligst vask talerstol eller/ og håndholdte mikrofoner mellom hver person - utstyr til dette er tilgjengelig i møterommet. Alt av teknisk utstyr betjenes av hotellets personale.

- Vi anser våre bestillere som ansvarlige arrangører av sine arrangementer og disse plikter å overholde lovverk om registrering av sine deltagere, risikovurdere sine arrangementer, samt informere om tiltak, pålegg og krav iht. lovverk. 

- Vi oppfordrer til bruk av elektronisk deling av papirer og informasjon. 

- Gjester må ikke stå tett samlet i lokalet, men hovedsakelig sitte ved bord - arrangør må beregne litt ekstra tid til forflytning

- Vi har minst 1 meter avstand mellom bordoppsett innendørs og utendørs.

- Det vil være mulig å hente vann fra dispensere ellers er det mulig å kjøpe vann på flaske i både resepsjon og restaurant.

- Alt av pausemat som bestilles hos oss singelpakkes og settes frem - så hver og en kan ta sin innpakkede enhet. 

 

 

Vi gjentar det igjen - alle våre gjester oppfordres til god håndvask under hele oppholdet. 

 

Vi beklager ulempene dette medfører for deg som gjest hos oss. 

Dette er ikke en ideell verden verken for deg eller for oss, men noe vi må leve med i en periode. 

Alle gode forslag du måtte ha etter oppholdet er vi svært takknemlig for - send oss gjerne en mail med innspill til cl@sundvolden.no (Cecilie Laeskogen - daglig leder)

 

Vi ønsker deg et godt opphold og er her om du lurer på noe i forkant eller underveis. 

Hilsen hele team Sundvolden! 


my Care