Spa

Sundvolden Spa

Spa åpent fra kl. 07:00 - 21:00 & fitness åpent fra kl. 06:00 - 22:00

Hjertelig velkommen til Sundvolden Spa
Vår nye oase vil tilby behandlinger, badstuer, kalddusj, dampbad og en unik avslapningssone.

image/svg+xml
Spa SpaSpaSpaSpaSpaSpaSpa

Spa Pakker

image/svg+xml
Sundvolden Hotel ønsker å gi deg den ultimate spaopplevelsen. Våre spapakker kombinerer luksuriøs overnatting, deilig mat og avslappende behandlinger – alt på ett sted. Enten du ønsker å unne deg selv en avslappende helg eller overraske noen du er glad i, holde et utdrikningslag eller bare slappe av, har vi det perfekte tilbudet for deg.
image/svg+xml
Spa

Massasje

image/svg+xml
Massasje har en lang tradisjon som et effektivt verktøy til avslapning, ro, hvile og lindring av spenninger i kropp og sinn. Velg mellom Aroma massasje, Avspenningsmassasje og Klassisk massasje.
image/svg+xml
image/svg+xml
Spa

Meditasjon og Massasje

image/svg+xml
Vi guider deg ned fra hodet og inn i kroppen for å mer effektivt og bevisst gi slipp på spenninger og uro.
image/svg+xml
 • 50 min Guidet meditasjon og massasje

  1400 kr
  Book nå
 • 80 min Guidet meditasjon og massasje

  1900 kr
  Book nå
image/svg+xml
Spa

YINYOGA for grupper

60 min/ 90 min
- Dette er en Yin Yoga time for å berolige kropp og sinn, og forløse spenninger. Her har vi dype strekk som jobber godt inn i kropp og gir en nydelig avslappende effekt. Timen passer like godt for nybegynnere som øvet. Yin Yoga er en praksis i å gi slipp og å bruke tid. Den er ikke prestasjonsbasert, men heller en praksis som gir tid og rom til å arbeide i kroppens eget tempo. Stillingene er passive og vi blir værende i hver stilling i 3 - 5 min
 • GUPPER PÅ 10-30 DELTAGERE

  fra kr. 350,- per person
 • GRUPPER PÅ 5-10 DELTAGERE

  fra kr. 450,- per person
Spa

MORGENYOGA for grupper

60 min/ 90 min
- dette er en frisk og god måte å få igang kroppen på. Vi strekker, puster og finner flyt gjennom solhilsen og andre gode øvelser. Passer for alle. Solhilsnene kan tilpasses slik at alle kan være med, så sant man ikke har noen skader. Timen våkner kropp og sinn godt opp og gir jevn og god energi utover dagen.
 • GUPPER PÅ 10-30 DELTAGERE

  fra kr. 350,- per person
 • GRUPPER PÅ 5-10 DELTAGERE

  fra kr. 450,- per person
Spa

DYBDEAVSPENNING for grupper

30 min
- dette gir deg en god pause på alle plan. Fysisk, mentalt og energetisk. I en slik avspenning ligger deltageren med øynene lukket og blir guidet inn i dyp hvile. Yoga Nidra, som det heter, oversettes til `dyp søvn` og gir en solid og rask, men dyp pause. Perfekt som et lite avbrekk og en fin og behagelig opplevelse.
 • DYBDEAVSPENNING 30 MIN

  fra kr. 290,- per person
Spa

YOGA MOT STRESS for grupper

60 min og 90 min
- her brukes teknikker for å stresse helt ned og gi kroppen god innhenting og restitusjon. Det brukes teknikker fra MediYoga og HathaYoga og timen inneholder både avspenning, pust og øvelser. Denne klassen er nydelig for å forløse i stive rygger og nakker. Passer for alle.
 • GUPPER PÅ 10-30 DELTAGERE

  fra kr. 350,- per person
 • GRUPPER PÅ 5-10 DELTAGERE

  fra kr. 450,- per person
Fitness FitnessFitness

Fitness

Sundvolden Hotel tilbyr et fullverdig treningsenter for sine gjester. Dette senteret gir deg muligheten til å holde deg aktiv og trene mens du nyter oppholdet.

Her er noen detaljer om treningsfasilitetene på Sundvolden Hotel:

Åpningstider for treningssenteret: Kl. 06:00 - 22:00.

Treningsutstyr: Du finner oppvarmingsapparater, inkludert 3 gode tredemøller, samt apparater og frivekter for helkroppstrening. Totalt 19 apparater for å trene hele kroppen i tillegg til møller og sykler.

Slyngeapparater: Disse gir deg muligheten til å trene varierte øvelser for hele kroppen, og øvelsene kan tilpasses alle nivåer og aldre.

Bråsterk: Dette apparatet er spesielt beregnet for styrking av arm-, mage- og ryggmuskulatur.

Avslapningssone: I tillegg til treningsutstyret har de en vuggestol for avslapping og en avslappende relax-sone.

Sundvolden Hotel ønsker deg hjertelig velkommen til et sted hvor du kan trene, slappe av og nyte den vakre naturen rundt deg.

image/svg+xml
my Care