Vi elsker mat og godt drikke

Vi lager mat med mye kjærlighet til råvarene, god tålmodighet og alltid fra bunnen. Mye av råvarene hentes fra fjorden og hos lokale bønder.

Sundvolden er viden kjent for god og hjemmelaget mat. Mye av råvarene hentes i fjorden eller hos lokale bønder. Kjøkkensjefen finner gode smaker ute i urtehagen, slakteren behandler kjøttet på beste måte mens bakeren sørger for ferske brødvarer til alle måltider. Vel bekomme.

Bygdesmak på Sundvolden lørdag den 10. oktober 2019 11 - 16: gratis inngang for alle!

Stort marked på tunet med mange aktiviteter og prøvesmaking for store og små.

Sundvolden Hotel samler alle sine lokale leverandører, samt spesielle gjester på tunet denne lørdagen i september. Det blir muligheter for å smake, lukte og kjøpe med seg hjemmelagde godsaker. For barna vil det være dyr de kan hilse på og flere aktiviteter på tunet.

Velkommen til vårt matmarked.

Fra 495,-

Legg ansvaret hos oss og inviter til tidenes reunion her på Sundvolden!

 

 

 

 

Kjøkkensjefen ønsket seg en egen ost. Sundvoldenosten ble resultatet, en rødkitt ost tilsatt ramsløk. I fjor vant den gullmedalje i sin klasse. 

Hjemmelaget, kortreist og servert meny.

Et bryllup skal være storslagent og fantastisk. Sundvolden har 350 års erfaring som vertskap. Vi har ulike løsninger for dere, og hjelper gjerne med å skreddersy den perfekte løsningen.

Gjennom livets gang er det alltid noe å feire. Konfirmasjon, fødselsdag eller barnedåp? Et jubileum? Eller kanskje en avslutning på konferansen eller tidenes sommerfest?