Værtshuset Sundvolden

Mat er spennende! Dette ønsker vi å formidle til deg og dine gjester gjennom hele oppholdet. Vi er lidenskapelig opptatt av smaker, struktur og sammensetninger. Vi elsker å leke med mat og skape opplevelser. Hos oss griller vi både sommer og vinter, våre kokker holder sceneshow under middag og vi presenterer alltid stolt vår meny.

Alltid hjemmelaget mat på Sundvolden
Kraftkar fra Tingvoll på Sundvolden Verdens Beste Ost

Vår matfilosofi

Sundvolden har blitt nevnt som spisested helt siden 1648. Vi tilbereder fremdeles maten etter grunnleggende basis teknikker, men er også opptatt av trender og fantasi.
På det Sundvoldske kjøkken er all mat laget i fra bunnen av. Om det er 2 som sitter i våre gamle stuer eller 400 gjester i vår bankett skal dere få like god mat.
Vi er en stab på 16 dyktige kokker, og sammen utvikler vi smaker og kombinasjoner hver dag. Vi er opptatt av kortreist og hjemmelaget mat med et snev av galskap.
Hotellet har egen urtehage, røykeri og gode samarbeidspartnere som leverer spennende råvarer.

Velkommen til en smak av Sundvolden.

Fredrik Røine

Kjøkkensjef