Smitteveileder Sundvolden Hotel

Her kan du lese om tiltak og hva vi forventer av deg som gjest og arrangør.

Sundvoldens mål er at vi skal være et godt og trygt sted for både gjester, ansatte og leverandører.

 

Sundvolden har ca.25 000 m2 å fordele våre gjester på, så dersom noen skal få til god avstand både i møter og til måltider, så er det oss!

 

Vi har kjøpt inn gulvmatter som fjerner virus når man passerer de. Det viser seg at virus i stor grad overføres via føttene.

Flyttbare UVC armaturer som dreper alt av virus og bakterier til bestråling av diverse overflater etter behov gjennom døgnet.

Manuell UVC lampe som raskt dreper alt av bakterier og virus på disker, buffeter, håndtak, gelendere.

Dette utføres primært nattestid, av trent personell, da strålingen er helseskadelig.

Vi har i tillegg installert Ventitech sine ActivePure maskiner med ionisering av luften i enkelte møterom og fellesområder. Dette bidrar til luft og overflater uten virus og bakterier. 

 

Dersom du er syk eller har symptomer forventer vi at du som gjest tar ansvar og ikke møter opp iht nasjonale retningslinjer. 

Hva ønsker vi av deg og hva ønsker vi at du er oppmerksom på? 

 

Generelt: 

Syke gjester og ansatte må holde seg hjemme - dette er det viktigste tiltaket vi alle kan bidra med alle sammen! 

Vennligst gå over våre virusmatter når du kommer - det er tryggest for oss alle. 

Papirlommetørkle foran munn og nese beskytter andre når du hoster eller nyser. Kast lommertørkleet etter bruk. Vask så hendene.

Bruk albukroken når du må hoste eller nyse og ikke har papirlommetørkle tilgjengelig.

Vask hendene ofte og grundig, hånddesinfeksjon med alkoholholdige midler er et godt alternativ når håndvask ikke er mulig.

Sundvolden Hotel er utstyrt med automatisk desinfiseringsautomater i alle fellesområder, ved alle innganger og til alle bespisningsområder - 14 totalt. 

Unngå å ta på varer, flater, dører eller andre punkter rundt på hotellet. 

Vi sørger for hyppig renhold av alle utsatte flater. Vi benytter ozonvann, som er bakteriedrepende.  

 

Rom, toaletter og fellesområder: 

Vi forsøker å sjekke inn alle overnattende gjester så tidlig som mulig - da har du ditt eget badeværelse du må tilstrebe å benytte. 

Vi deler ut alle romnøkler til grupper direkte til kursbestiller når værelsene er klare. Kursbestiller er ansvarlig for å dele dette ut til sine deltagere.  

Fellestoaletter er forbeholdt daggjester og besøkende som ikke overnatter. Alle toaletter i fellesområder rengjøres jevnlig. 

Vi ber deg som gjest unngå trengsel ved inngang, serveringsområder, resepsjon og under inngang til måltider og møterom. 

Dersom du skal på konferanse hos oss ber vi deg om å ikke oppholde deg i fellesområder, men finne din plass i konferansesalen så tidlig som mulig. 

Alle gjester som ankommer hotellet som en gruppe skal sende inn navn i forkant - dette gjelder både overnattende og daggjester - det er ditt ansvar som arrangør og overlevere dette i god tid før ankomst til hotellet. 

Dersom du som gjest skal bo i flere dager hos oss vasker vi ikke rommet ditt eller er inne på rommet ditt under oppholdet - har du behov for håndklær eller vask ber vi deg kontakte resepsjonen. 

 

Måltider: 

Antall gjester rundt et bord må ikke være flere enn at vi klarer å overholde smitteverntiltak. Vi legger til rette for 1 meter avstand mellom gjester.

Våre gjester som spiser middag kan gjerne sitte ved bordet utover kvelden - det vil tidvis ikke være bar tilgjengelig. 

Vi har lagt til rette for kortbetaling og annen kontantløs betaling.

Det er ikke vannmugger tilgjengelig til lunsj her hos oss som tidligere - vann kan kjøpes på flaske. 

Det vil være mulig å kjøpe alkohol hos oss iht gjeldende nasjonalt lovverk- dette gjelder alle dager hele uken. I våre barer er det kun bordservering - sett deg ned og bestill via app - vi serverer deg ved bordet. 

Overhold avstand også etter middag - virus sover ikke! 

 

Møterommet: 

For kursarrangører ber vi deg ta spesielt hensyn til følgende: vennligst vask talerstol eller/og håndholdte mikrofoner mellom hver person - utstyr til dette er tilgjengelig i møterommet. Alt av teknisk utstyr betjenes av hotellets personale.

Vi anser våre bestillere som ansvarlige arrangører av sine arrangementer og disse plikter å overholde lovverk om registrering av sine deltagere, risikovurdere sine arrangementer, samt informere om tiltak, pålegg og krav iht lovverk.  

Vi oppfordrer til bruk av elektronisk deling av papirer og informasjon. 

Gjester må ikke stå tett samlet i lokalet, men hovedsakelig sitte ved bord - arrangør må beregne litt ekstra tid til forflytning. 

Vi har minst 1 meter avstand mellom bordoppsett innendørs og utendørs. 

Hos oss er det ikke vannmugger - det er vanndispensere i store fellesområder i konferanseavdelingen, ellers er det mulig å kjøpe vann på flaske i både resepsjonen og restauranten. 

Alt av pausemat som bestilles her hos oss singelpakkes og settes frem - så hver og en kan ta sin innpakkede enhet. 

 

 

Vi gjentar det igjen - alle våre gjester oppfordres til god håndvask under hele oppholdet. 

 

Vi beklager ulempene dette medfører for deg som gjest hos oss.

Dette er ikke en ideell verden hverken for deg eller for oss, men noe vi må leve med en periode. 

Alle gode forslag du måtte ha etter oppholdet er vi svært takknemlig for - send oss gjerne en mail med innspill til cl@sundvolden.no  (Cecilie Laeskogen - daglig leder) 

 

Vi ønsker deg et godt opphold og er her om du lurer på noe i forkant eller underveis. 

Hilsen hele team Sundvolden