Restaurant Anno 1648

Gled dine sanser og nyt et måltid på Sundvolden

Sundvolden er viden kjent for god og hjemmelaget mat. Mye av råvarene hentes i fjorden eller hos lokale bønder. Kjøkkensjefen finner gode smaker ute i urtehagen, slakteren behandler kjøttet på beste måte mens bakeren sørger for ferske brødvarer til alle måltider.

Vi er stolte av vår koselige a la carte restaurant som utgjør det opprinnelige hotellet fra 1648. Her finner du de populære stuene “Bord 33” og “Bord 34”, “Rød Plysj” og “Rød Krok” – også kalt “De gamle stuene”. Vi har også uteservering på tunet når været tillater det.

Våre menyer er nøye satt sammen av vår kjøkkensjef, Fredrik Røine, som alltid setter råvarene i sentrum. Vi serverer både småretter og salater og dagens meny her på Sundvolden vil aldri skuffe deg. Hvorfor ikke legge søndagsmiddagen til Sundvolden?

Restauranten er åpen alle dager fra 12-22.

Hotellet har også egen bar med alle rettigheter. Baren er åpen alle dager utenom søndag.
I sommersesonger er åpningstidene:

Se vår A la carte meny.

Ring 32 16 21 00 for bordbestilling

Velkommen til en annerledes matopplevelse.