Selskapsmeny

På Sundvolden Hotel har vi selskapslokaler for enhver anledning; Fra «De gamle spisestuene» med sin intime eventyratmosfære til større saler med plass til flere hundre gjester.

Våre menyer

Sundvolden er viden kjent for god og hjemmelaget mat. Mye av råvarene hentes i fjorden eller hos lokale bønder. Under finner du sesongens meny med tilpassede viner.
 

SVINEGOD

Kremet krepsesuppe

Urtebakt svin indrefilet med kremet sitrontimian saus

Lakris panna cotta med bringebær fra Krødern

Kr. 595,- 

 

Vinpakke 4 glass vin 495,- per person

Brocard Pierre de Préhy Chablis 680,-

Malvira Sundvolden Langhe Nebbiolo 690,-

Schätzel Sundvolden Riesling Auslese 1.5L 1500,-

 

TRADDIS

Lettrøkt andebryst fra Vestfold og chevre

Langtidstekt Kalv flatbiff og morkel bearnaise

Dekonstruert troika

Kr. 695,-

 

Vinpakke 4 glass vin 475,- per person

Nøgne Ø – Skog&Mark 3 (Øl) 145,-

Malvira Sundvolden Langhe Nebbiolo 690,-

Malvira Birbet Brachetto 595,-

 

FORT HJORT

Ceviche på laks fra Frøya og avokado krem

Hjorteplomme og røkte blåbær fra Krokskogen

Markjordbær suppe og nougat is

Kr. 725,-

 

Vinpakke 4 glass vin 485,- per person

Schätzel Sundvolden Nierstein Riesling 690,-

Domaine Grand Romane Gigondas 725,-

Malvira Birbet Brachetto 595,-

 

EKSTRA HYGGELIG Ostetallerken kan legges til alle menyene for et tillegg på kr. 125,-

2 typer spennende ost med hjemmelaget tilbehør

 

Barnemenyer - snakk med oss.

Festmiddag servert i Sundvolden Hall  har et tillegg på 200,- pr. person i tillegg til oppsatt pris.

Allergener er beskrevet i meny under.