Selskapsmeny

På Sundvolden Hotel har vi selskapslokaler for enhver anledning; Fra «De gamle spisestuene» med sin intime eventyratmosfære til større saler med plass til flere hundre gjester.

Våre menyer

Sundvolden er viden kjent for god og hjemmelaget mat. Mye av råvarene hentes i fjorden eller hos lokale bønder. Under finner du sesongens meny med tilpassede viner.
 

 

FISK
Betetartar, røkt eggekrem og sprøstekt Røyse coppa
Posjert villkveite fylt med Ringerikserter, byggrynsalat og syrlig smørsaus
Peanøtt is parfait med salt karamell og sjokolade kjeks
Kr. 595,- 

Vinpakke 4 glass vin 515,- per person
Nik Weis Wiltinger Alte Reben Riesling Magnum 1.5L 1495,-
Brocard Pierre de Prehy Chablis 680,-
Baricchi Moscato Icewine Spumante 695,-

 

LAM
Kalve carpaccio med røkt Abbor majones og kapers vinaigrette
Lamme carre med holtefjell og rosmarin crust, hvitløk sjy og jordskokk stappe
Mørk konfekt kake med ristet hasselnøtter og plommeis
Kr. 645,- 

Vinpakke 4 glass vin 550,- per person
Schätzel Sundvolden Riesling 750,-
Anselma Sundvolden Langhe Nebbiolo Magnum 1.5L 1500,-
Novaia Recioto della Valpolicella 640,-

 

KALV
Calvados gravet ørret, dill eple og sprøtt rugbrød
Urtestekt kalv ytrefilet med kremet peppersaus
Dekonstruert trollkrem
Kr. 665,-

Vinpakke 4 glass vin 445,- per person
Braud Muscadet Sevre-et-Maine Sur Lie 625,-
Chateau Haut Rozier Bordeaux Superieur 650,-
Malvira Birbet Brachetto 595,-

 

AND
Gresskar suppe, spicy gresskarkjerner og Nyr tilsmakt koriander
Andebryst fra Stange, solbær fra Røyse og syltet kantarell
Hvit sjokolade mousse med havtorn sorbet
Kr. 675,-

Vinpakke 4 glass vin 515,- per person
Nik Weis Wiltinger Alte Reben Riesling Magnum 1.5L 1495,-
Borgogno Barbera d’Alba 660,-
Schätzel Sundvolden Riesling Auslese Magnum 1.5L 1500,-

 

Barnemenyer - snakk med oss.

Festmiddag servert i Sundvolden Hall  har et tillegg på 200,- pr. person i tillegg til oppsatt pris.

Allergener er beskrevet i meny under.