Kvinnehelg med Gry Hammer

Er du klar over at du har alt du trenger for å ha det godt, i deg selv, akkurat her, akkurat nå? Sett av helgen 27 - 29. april, 2019 for en livsendrende kvinnehelg.

Livsendrende kvinnehelg med Gry Hammer

27 - 29. april, 2019

Er du klar over at du har alt du trenger for å ha det godt, i deg selv, akkurat her, akkurat nå?

Noen blir kanskje provosert over å lese dette, fordi vi har så mange ulike utgangspunkt. Men jeg mener det av hele mitt hjerte. Dette ønsker jeg å dele med deg og styrke deg på- i løpet av en eventyrlig helg i et unikt felleskap av kvinner. Vi skal ha fokus på kvinnehelse! Vi skal nære hverandre med bevisstgjørende samtaler, konkrete og enkle teknikker for å lære stressmestring og avspenning. Med et praktisk fokus der målet er å innføre nye vaner, både i tanke og handling får du også kunnskap om et helhetlig, lettfordøyelig, nærende og hormonregulerende kosthold. Går du ”all in” sammen med meg denne helgen, vil du oppleve å bli velutrustet med effektive verktøy som du kan bruke til å leve ut ditt fulle potensiale, til bedre å håndtere både utfordringer og muligheter.

For meg er det ingen tvil om at vi skaper vår egen virkelighet. Bli med meg og design ditt eget eventyr, slik at du kan leve det livet du ønsker.

 

Du får det beste jeg kan gi fra meg:

* Smakfull, reparerende og tarmhelbredende mat og drikke

* Inspirasjonsforedrag om tema:

          1. Kvinnehelse , hva trenger vi?

          2. Stressmestring

          3. Nøkkelen til lykke

          4. Fordøyelse

* Enkle og effektive øvelser for stressmestring og styrking fra TFT/EFT og Yoga

* Enkle øvelser for en perfekt start på dagen, de tar 2 minutter før du står opp og får deg i gang for dagen

* Søvnfremmende, stressmestrende og mageregulerende øvelser fra Yoga og TFT

* EFT-øvelse for selvaksept og egenomsorg

* Spesialdesignet yogaprogram for fordøyelsen

* Spesialdesignet yogaprogram for stressmestring

* Lydfil med en Yoga Nidra og en kortere avspenning. Denne får du på mail og den er din

* ebok som gir en oversikt over kosttilskudd, daglige ritualer og alle øvelsene vi har brukt gjennom helgen som du kan ha god nytte når du kommer hjem etter helgen.

* Ikke minst så får du et kvinnefellesskap gjennom en egen lukket Facebook-gruppe etter kurshelgen. Der kan vi dele erfaringer, utfordringer og gleder videre i livet, med personlig oppfølging fra meg frem til jul. En gang per uke vil jeg ha live-sendinger hvor jeg repeterer deler av innholdet fra helgen og du kan stille meg spørsmål direkte og/eller dele dine livsendrende erfaringer med meg og de andre i gruppa. Her skal vi støtte og styrke hverandre. Det er alltid bedre å ha meningsfeller som forstår enn å stå helt alene.

* Gratis bok, goodiebag og gode tilbud på mine bøker og produkter samt spesialtilbud på vannrenser, neurotapper og flere av mine favoritter.

 

Vi veksler mellom teori og praktiske øvelser, mellom aktivitet og hvile, mellom gode og styrkede måltider og rensende drikker og øvelser. Yin og yang.  Jeg kan love deg at om du får integrert bare halvparten av alt du lærer i løpet av helgen, så kommer du til å oppleve positive endringer i ditt liv. Du vil bli mer jordet og ha flere verktøy i verktøyskassa di til å møte resten av ditt liv med ny giv.

Program

 

Fredag

13.00 Lunsj

14.00-14.45 Velkommen, presentasjon og gjennomgang av helgens innhold.

15.00-15.30 Inspirasjonsforedrag: Du skaper din egen virkelighet! Avspenning/meditasjon

15.30-16.30 Pause

16.30-18.30 Foredrag: Hva er kvinnehelse og hva trenger vi? Praktiske øvelser hentet fra yoga og TFT. En lengre Yoga Nidra på 20 min

19.00 Middag + lekse til neste morgen

 

Lørdag

08.00-09.00 Morgenyoga med Gry. Spesialdesignet yogaprogram for stressmestring

09.00-10-00 Frokost

10.00-12.00 Inspirasjonsforedrag og workshop med tema stressmestring. Praktiske meditasjonsteknikker og avspenningsøvelser.

12.00-13.00 Demonstrasjon av neurowave og TFT-øvelser.

13-00-14.00 Lunsj

14.00-16.00 Pause. Du kan bestille massasje, neurowavebehandling, eller andre tilbud fra Sundvolden Hotell, gå en tur i flott natur eller ligge stille på rommet ditt. Fyll tiden med det som gjør deg best.

16.00-17.00 Inspirasjonsforedrag: Rest and digest. Om fordøyelsen og hormonregulerende kosthold og om å finne balansen mellom aktivitet og hvile.

17.00-18.30 Yoga med Gry. Spesialdesignet yogaprogram for fordøyelsen.

19.00-21.00 Middag + lekse

 

Søndag

08.00-09.00 Yoga med Gry

09.00-10.00 Frokost

10.00-12.00 Inspirasjonsforedrag: Lev hjertestyrt, nøkkelen til lykke. Vi oppsummerer helgen og legger opp løpet for veien videre.

12.00-13.30 Tantra yoga med en  av landets fremste yogalærere på bearbeiding av intense følelser, Anita Sharma. Vi skal jordes og jobbe med hjertechakraet. Målet er å ha et friskt forhold til egne følelser, som er tema for hele timen. Avluttes med en god og lang hjertemeditasjon.

13.30-14.30 Lunsj

14.30 Hjemreise eller mulighet for å bestille massasje eller andre behandlinger som tilbys fra Sundvolden Hotel.

Tid: 27.-29. April

Sted: Sundvolden Hotell ved Tyrifjorden

I prisen inngår også overnatting og alle måltider

Påmelding: kjøp billett på denne siden