B2B   .

Konferanse

Konferansemeny

"Uten mat og drikke, duger helten ikke". Hos oss på Sundvolden Hotel skal ingen behøve å gå sulten til konferanse eller til sengs.

Hjemmelaget og godt på Sundvolden

Sundvolden er viden kjent for god og hjemmelaget mat. Mye av råvarene hentes i fjorden eller hos lokale bønder. Under finner du sesongens meny med tilpassede viner.

 

HØSTDIGG
Kremet kantarellsuppe, stekte kantareller og hjemmelaget bacon av Røysegris
Hvitløksbakt lammecarre, potetpure tilsmakt holtefjellost og sitrontimiansaus
Sjokoladefondant med tonka-is og pærekompott

Kr. 295,- i tillegg til pensjonspris

JanotsBos Bourgogne Blanc 750,-
Anselma Sundvolden Langhe Nebbiolo Magnum 1.5L 1500,-
Montresor Recioto della Valpolicella 690,-
Vinpakke 4 glass 565,-

 

HØSTSPRØ
Lettrøkte kamskjell, syltet gulrot, blomkålkrem og skorsonerrotchips
Appelsin- og honningglasert andebryst fra Vestfold, løkkompott og bakte rotgrønnsaker
Bringebærmousse med salt lakrisis og mandelkrokan

Kr. 375,-i tillegg til pensjonspris

Nik Weis Wiltinger Riesling Magnum 1.5L 1495,-
Borgogno Barbera d’Alba 660,-
Malvira Birbet Brachetto 595,-
Vinpakke 4 glass 505,-

 

HØSTLYKKE 
Peppergravet rypebryst, tyttebærgele, råmarinert rosettkål og fritert jordskokk
Hjort mørbrad, steinsoppbearnaise, pastinakk og potetgrateng
Multeparfait med karamellisert sjokoladeis og kryddermarinerte multer

Kr. 445,-i tillegg til pensjonspris

Schätzel Sundvolden Riesling 750,-
Anselma Sundvolden Langhe Nebbiolo Magnum 1.5L 1495,-
Schätzel Sundvolden Riesling Auslese Magnum 1.5L 1495,-
Vinpakke 4 glass 550,-
 

EKSTRA HYGGELIG
Ostetallerken kan legges til alle menyene for et tillegg på kr. 175,-
3 typer spennende ost med hjemmelaget tilbehør

 

NOE TIL KAFFEN
Tre typer hjemmelaget konfekt fra vår egen chocolatier. Pris kr. 75,- 

 

Festmiddag servert i Sundvolden Hall og Gildehuset har et tillegg på 200,- pr. person i tillegg til oppsatt pris.

Allergener er beskrevet i meny under.