Planlegg oppholdet hos oss

Remzi klar til å hjelpe deg fra start til slutt
Serveringen er alltid behjelpelige

Vi kan detaljer og planlegging. Her vil du finne nødvendig informasjon for deg som organiserer og bestiller konferanser. La oss være din medarrangør for best mulig gjennomføring av din konferanse!

På Sundvolden Hotel har vi huset mange kurs og konferanser gjennom tidene. Det har gitt oss verdifull erfaring og kompetanse som kommer deg til nytte. Våre konferanseverter og vertinner vil passe på at deres arrangement går knirkefritt.

 

360 graders visning av hotellet:

Trykk her!

 

Planleggingsskjema

Vennligst fyll ut vårt planleggingsskjema og send oss dette i tillegg til arrangementets program og navneliste over boende gjester senest 2 uker før ankomst.

Navneliste

Vennligst fyll ut navnelisten og returner til oss senest 2 uker før ankomst. Navnelisten finner du her

Pausemat

Vi kan både friste med både hjemmelagde kaker og spennende mat. For å se vår pausemeny trykk her.

Meny og festkveld

Dagens middag settes opp uken før ankomst, dette er en meny vår kjøkkensjef setter opp setter sesong. Gi beskjed dersom du ønsker denne tilsendt. Vi anbefaler våre festmiddager dersom du ønsker å ha en spesiell kveld - her får du både eget lokale, flott festdekket bord og meny med litt ekstra. Se våre festmenyer her.  Vi gjør oppmerksom på at prisen på denne menyen kommer i tillegg til avtalt kurspris og gjelder kun gjester som bor i kurspensjon.

Aktiviteter

Sommer, vinter, vår eller høst - på Sundvolden får du alltid skreddersydde aktiviteter.

For innendørs aktiviteter trykke her.

For utendørs aktiviteter trykk her.

Salgsbetingelser

Våre salgsbetingelser er vedlagt alle våre bekreftelser. I denne kan du lese mer om avbestillinger, reduksjoner og betaling. For alle bestillinger av kurs, konferanse, seminarer og møter er denne gyldig dersom annet skriftlig avtale ikke er inngått. Klikk på denne linken.

Matbehov, tilrettelegging og allergier

Vi gjør spesielt oppmerksom på at matintoleranse/behov eller allergier som ikke er meldt inn innen kl. 16 ankomstdag, belastes Kr. 200,- per person. Dette innebærer en stor merbelastning for vårt kjøkken og ber om forståelse for dette.

 

Ansvarlige for oppfølgning av detaljer før ankomst

Britt Alise Leirvik
Arrangementskoordinator

Tlf: 46 50 84 63

E-post: bal@sundvolden.no

 

Marlys Koosapoeg

Arrangementskoordinator

Tlf: 46 62 96 35

E-post: makoo@sundvolden.no

 

Hanne Pleym

Arrangementskoordinator

Tlf: 46 41 73 39

hanne.pleym@sundvolden.no

 

Planleggingsskjema