Kurs- og konferansemuligheter

Hvilke behov har din gruppe? Stort møterom, utstilling, messe eller en egen etasje til gruppen? Vi skreddersyr din konferanse og legger til rette for at alt skal bli som du ønsker. Ta kontakt med oss i dag for å få tilsendt et tilbud skreddersydd dine behov.

På Sundvolden Hotel har vi på forhånd forberedt din ankomst, slik at alt ligger til rette for din konferanse. Vi har lang erfaring som konferansehotell, god teknisk kompetanse og alt av nødvendig utstyr. Vi er et hotell du kan stole på! Som gjest på Sundvolden Hotel får du gratis parkering, gratis bredbånd både i fellesområder og på rommene, samt treningssenter, utendørs boblebad og fantastiske muligheter for aktiviteter både sommer og vinter.

Under konferansen får dere tildelt en kursvert som er der for dere under hele konferansen. Sikkerhet, profesjonalitet, deilig mat, aktiviteter, god søvn, frisk luft - det er en selvfølge hos oss. 

Vi tilbyr to ulike konferansepakker; "all Inclusive" pakke og standard konferansepakke. Du har også mulighet til å skreddersy en egen konferansepakke. I tillegg kan vi tilby spesialsydde arrangementer, kick off, firmafester, dagmøter og ellers mange spennende aktiviteter.

På Sundvolden har vi lagt til rette for både små og store møter. Se vår kapasitetsoversikt nederst på siden som vedlegg.

Velkommen til oss. Vi er din komplette konferansepartner.

Klikk her for å sende oss en forespørsel på ditt neste opphold!