Hanne Boel på Sundvolden

Sett av 23. oktober til Hanne Boel Trio konsert

Hanne Boel på Sundvolden

Hanne Boel akustisk trio på Sundvolden 23. oktober. 2021

 

Den danske sangerinnen har samlet en akustisk trio bestående av henne selv og de to gitaristene Jens Runge og Jacob Funch, når hun nå kommer på besøk til Sundvolden! 

Hanne er nyforelsket eller kanskje mer gjenforelsket. Gjenforelsket i å gjøre det hun er god til og elsker det å synge sammen med musikere for et publikum som hun gjerne vil gi en god opplevelse og noe å tenke litt over. Publikum kan forvente en kombinasjon av det prøvde, det nye, soul, blues og jazz - alt det, som Hanne Boel står for. På sin akustiske turné nyfortolker hun egne hits fra fortid såvel som nåtid. Boel kombinerer egen backkatalog med personlige og karakterfulle fortolkninger av sanger som står hennes hjerte nær. 

Hanne Boel slo igjennom som sanger i slutten av 1980-årene og har siden da befestet seg på toppen av den danske soulpopscene med diverse priser og omkring 20 utgivelser bak seg. Nå fortsetter suksessen med flere konserter i både Danmark og Norge.

Konsertstart kl. 21:00 - dørene åpner 30 minutter før konsert. Nyt en deilig 3-retters middag før konserten, serveres fra kl. 18:00.

 

Bestill billetter her: 

Hanne Boel konsert 485,- 
Hanne Boel og 3 retters middag 1000,- 
 

 

Ring oss på 32162100 eller send en mail til sundvolden@sundvolden.no for gruppebestillinger.