Bryllup på Sundvolden

Et bryllup skal være storslagent og fantastisk. Sundvolden har 350 års erfaring som vertskap.

Alltid hjemmelaget mat på Sundvolden

 

Et bryllup skal være storslagent og fantastisk. Sundvolden har 350 års erfaring som vertskap, og vi hjelper gjerne til for at deres bryllupsdag skal bli akkurat slik dere har drømt om. Vi bidrar med med borddekking og dekorering, blomsteroppsatser, aktiviteter og i tillegg lages all mat lages fra bunnen og er av ypperste klasse. Her er det bare fantasien som setter grenser!

Det er også mulig å legge selve vielsen utendørs under de høye gamle løvtrærne som omkranser hotellet. Skulpturene og de små hagekrokene gjør at det er enkelt å finne et avskjermet og sjarmerende sted.

Selve bryllupsmiddagen kan arrangeres mellom tømmervegger og antikke møbler i Gamle Restaurant anno 1648. Eller i Gildehuset som er utstyrt med store åpne peiser, høyryggede stoler og metertykke steinvegger fra 900 tallet. Vi reserverer også egen salong før og etter middag til deres disposisjon.

Etter middag, taler, brudevals og festligheter kan brudeparet velge å trekke seg tilbake til brudesuiten. Den har historie helt tilbake til hotellets opprinnelse i 1648. Brudesuiten har romslig soverom, stort bad og en smakfull innredet stue med utgang til egen veranda.

Ønsker dere å legge bryllupsmiddagen til Sundvolden Hotel kan dere velge fra våre 3 bryllupspakker; Standardpakken, Deluxepakken eller Drømmepakken. Alle pakker inkluderer et vakkert, oppdekket festlokale.

Ta gjerne kontakt med oss, så hjelper vi deg å gjøre drømmebryllupet til virkelighet.