Ansatt glad

Aktiviteter utendørs

Vi er gode på aktiviteter. Sommer eller vinter, ute eller inne. Vi hjelper deg gjerne med forslag!

Aktiviteter på Sundvolden

Afterski: 50-500 personer, 2 timer, pris fra 195,- pr. person. Vi skaper afterski steming med isbar, skiløype og akebakke om du vil. Det er ingenting som får gjengen til å slappe av og slå seg løs som den gode følelsen av å avslutte dagen som man gjør i skibakken. Pris avtales i forhold til hvor omfattende rigg dere ønsker. Take it!

SUNDVOLDEN WINTER GAMES: 20-200 personer, 2 timer, pris fra 725,- pr. person.                                                                                                                     Velkommen til WINTER GAMES 2018- et tettpakket aktivitetsarrangement med høyt tempo, spennende utfordringer og tydelig konkurransefokus. Vi rigger opp og gjennomfører aktivitetene på Sundvolden Park. Winter Games oppleves som morsom og engasjerende, samt at det kan gi et faglig etterspill om ønskelig (teamfunksjonalitet, gruppedynamikk osv.) Vi deler dere dere inn i lag med 8 deltagere per lag. Alle gruppene skal gjennomføre de 5 aktivitetene. Instruktørene noterer poeng etter utførelse. I tillegg deles det flittig ut ekstrapoeng for lagånd, samarbeid, god kommunikasjon og smisking med dommeren…Forslag til Aktiviteter: kan være curling, skiskyting, sparkstafett, snøsykkel og skihopp. Vi garanterer et par morsomme og engasjerende timer ute i sneen! Høytidelig premieseremoni med heder, ære og medaljer til samtlige på vinnerlaget. Minstepris på 21.600 kr ink. mva inntil 20 personer.

Våghalsen:  2 – 200 personer, 1 – 2 timer. Pris fra kr. 750,- pr person
Rappellering fra hotellets tak, teambyggende og grensesprengende! Hvem tør??

Golf på den grønne øya: 1 – 200 personer, 2 – 4 timer. Fra Kr. 1000,- pr time.
Tyrifjord golfklubb ligger bare 5 minutter kjøring fra hotellet. Golfteknikk med instruksjon og uhøytidelig konkurranse
Kr 1000,- pr. time for grupper inntil 8 personer. Deretter kr. 150,- pr person. Minimumsfakturering kr 2000,- (obs. Golfsesong)

Luft i toppen og kakao i koppen: 2 – 250 personer, fra 1,5 time. Pris fra kr. 150,- pr person uten transport. Fra Kr. 245,- pr person med transport.
I åsen over hotellet fins Ringerikes flotteste utsikt! På Dronningens utsikt serverer vi varm kakao med en dæsj rom for den som ønsker det, mens vår kjentmann drar i gang en god historie eller to. Det bør beregnes minimum 1 ½ time, og turen legges opp med transport for de som ønsker det. Minimumsfakturering: 5000,-

For spreke rumper og røde kinn: 2 – 250 personer, 1 time. Pris kr. 190,- pr. person
Akebakke og akemuligheter i parken på hotellet. Vi fyrer i lavvo og serverer noe godt, ta utfordringen og ak deg til barndomsminner. Vi garanterer knallrøde kinn og en annerledes oppladning til kveldens middag. Minimumsfakturering: 5000,-

Knus en kollega: varighet fra 1 ½ time. Pris kr. 375,- pr person
Mange spennende og utfordrende aktiviteter. Vår tvekamp byr på uhøytidelig konkurrering, men alvorlig trigging av konkurranseinstinktet.  Våre aktivitetsledere loser dere gjennom en spennende kamp hvor bare ett lag kan vinne. Aktiviteten  kan kombineres med for eksempel enkel pølsegrilling eller en uformell spekematmiddag i vår lavvo.

Bootcamp: 20 – 50 personer. Varighet ca 80 minutter. Pris Kr. 350,- per person.
Bootcamp Hønefoss er en tidligere militær hinderløype med over 35 forskjellige hinder som utfordrer styrke, spenst, balanse og høydeskrekk. Vi garanterer at deltakeren blir skitten, sliten og uendelig mye tøffere sammen med oss.  Program og intensitet tilpasses etter ønske. Premie til alle deltakerne. Pris kr 350,- pr deltaker, minimum kr 5000,-

QR-Jakten: 10 – 300 personer. 1,5 timer. Pris fra 300,- per person
Dette er en aktivitet hvor deltagerne skal finne qrkoder, skanne disse med sine egne smarttelefoner. Kodene inneholder tekst og bilder på oppgaver som skal løses. Oppgavene er både praktiske og teoretiske.Qr-jakten starter med at vi instruerer i nedlasting og bruk av skanner, deler gruppen inn i team. Teamene skal i løpet av tid som er gitt, løse flest mulig av oppgavene som er plassert ut. Kan også gjennomføres innendørs.
Aktiviteten avsluttes med felles gjennomgang og poengberegning før vi har finale mellom de to lag med høyest score. Pris: 300,- per person (ved 30 deltakere)

5 - 7 -10 kamp:10 – 500 personer, 1 – 3 timer. Pris fra 350,- per person.
Deltagere konkurrerer i team i grener som trigger både IQ, samhandling og lattermuskler. Bålkaffe serveres alltid etter kampen. Pris: 350,- per person (ved 30 deltakere)

GeoQuestor:  2 – 1000 personer, 1 – 3 timer. Pris fra 400,- per person.
En geoQuestor består av en rekke oppgaver eller informasjon som er virtuelt plasser ut i et geografisk område. Deltakerene beveger seg rundt i det geografiske område og mottar oppgaver eller informasjon. Deltakerne guides via app’ens kompass og retningsviser frem til de forskjellige checkpoints. Aktiviteten starter med at deltakerne laster ned GeoQuestor fra Google Play eller App Store. Systemet er helt gratis for deltakerne og man er kun avhengig av nettilgang idet løpet lastes ned til enheten. Deretter avvikles aktiviteten kun fra smarttelefon, eller lesebrettet og krever hverken sms eller nettverksforbindelse. Pris fra Kr. 300,- per person.
Alle tre aktivitetene kan komineres – fra Kr. 350,- per person ved opp til 30 deltagere.

Ola-bil GRAD PRIX: Deres eget OLABIL GRAND PRIX! 1,5 – 3 timer. 990,- per person.
Olabil stimulerer til samarbeid og kommunikasjon innad i en gruppe, og masse latter! Men husk- vi kjører beinserisøs konkurranse og dette vil prege gruppens innsats..... Merk: minstepris totalt Kr. 15000,- ved 15 personer eller færre.

Gamblers night eller Awards show?Vi kan stille med både full Casino kveld og gambling eller høytidelig Oscars utdeling med full produksjon. Gi deltagerene en opplevelse under middag. Ta kontakt med oss for tilbud og pris.

Sundvolden GAMES - utendørs aktivitetsløype. 1,5 - 2 timer. Kr. 590,- per person. Vi ønsker velkommen til Sundvolden GAMES - et tettpakket aktivitetsarrangement med høyt temp, morsomme, spennende utfordringer og kvalitetslogistikk. 5 punkts aktivitetsløype i hotellparken rett utenfor hotellet eller innendørs om dårlig vær. Prøv den levende bob-banen, stunt-egget, kvadratet, det elektriske nettet og over lava-elven. Minimumsfakturering: 15000,- ved 15 personer eller færre.

Amazing Race: 2 – 3 timer. 700,- per person.
Tar dere hintet? Ulike oppgaver og aktiviteter løses etter hvert som ledetrådene deles ut. Verdifulle poeng gis underveis, og seieren går til det raskeste laget med riktig svar. Minimumsfakturering: 20 000,- ink mva
 
Sundvolden Challenge: Utendørs aktivitetsløype. 2 – 3 timer. 435,- per person.
Noen gang lurt på hvordan det ville være å gå på vannet? Eller hvordan det kunne føles å bli båret på ryggen av sjefen? Her er alt mulig! Aktivitetene tilrettelegges slik at alle kan delta. Minimumsfakturering: 15 000,- ink mva

Mesternes Mester: Lagene starter med å finne et kreativt lagnavn, samt kamprop før aktivitetene starter. Deretter får hvert team utdelt et ark med regler og kart over aktivitetene som skal utføres i løpet av gitt aktivitetsperiode.Underveis kan det dukke opp uforutsette aktiviteter og oppgaver som gjør at gruppen må omstille seg, tenke raskt og være kreative.Selve oppgavene vil være varierte og skreddersys sammen med dere, slik at vi får den optimale løypen tilpasset gruppen. Alle skal føle at de kan delta enten det er i form av kommunikasjon, fysikk eller kreativitet.Vi garanterer mye moro og avslutter det hele med en høytidelig premieseremoni under middagen hvor Mesternes Mestere blir kåret! Minimumsfakturering: 20.000 kr  inntil  20 personer. Kr 625 kr per pers. 

Green Hat Challenge: min. 6 personer - Maks antall: ubegrenset, varighet 90-120 minutter, Utendørs eller innendørs, Kan skreddersys til kundens behov/ønsker, pris kr. 687,- pr. person ink. mva.

Green Hat Challenge er en kreativ og morsom teambuilding. Det er en energisk og variert aktivitet,
der du tar deg rundt i området for å løse oppdrag på nettbrett. Det kan være alt fra fotooppdrag til noe du skal finne eller gjøre i området.
Det er flere oppdrag enn dere klarer å løse, så her handler det om prioritering og samhandling. Dette er ekte teambuilding med kreative oppdrag!

Dere blir delt inn i lag som er utstyrt med et nettbrett som blir lagets verktøy. Når aktiviteten settes i gang, er det på tide å lage en strategi.
Det laget som vanligvis vinner til slutt er de som forstår styrken av godt samarbeid, som har en sterk vilje til å vinne og er de er mest kreative.
Lagene konkurrerer mot hverandre og har det gøy!


Lockdown/Escape Game: Minimum antall: 6, Maks antall: ubegrenset, varighet 60 -90 minutter, Innendørs, pris kr. 560,- pr. person ink. mva. Minimumsfakturering: 15 000,- ink mva

The Lockdown er et altoppslukende og underholdende escape game. Dere har 60 minutter på å løse utfordrende oppgaver for å nå målet. 
The Lockdown spilles i grupper på 3-6 deltagere ved  hjelp av nettbrett samt ulike hjelpemidler. Lagene bombarderes med vanskelige oppdrag av ulike typer.
Underveis i spillet åpnes flere nivåer med økende vanskelighetsgrad.

Målet er å knekke koder, samle bokstaver og løse hovedoppdraget for å unngå bedriften største katastrofe noensinne.
The Lockdown kan spilles hvor som helst og krever ikke at deltagerne sitter i individuelle rom.

Dette er plottet:
En gruppe hackere har klart å bryte seg inn på serveren deres og har låst ned alle bedriftens filer.
De truer med å slette alt på 60 minutter. Hackerne er ikke motivert av penger, deres agenda er filosofisk.
Hvis du og laget ditt viser dyktighet, klokskap og løser utfordringen vil dere kunne redde bedriftens filer.