slappe av etter kontortid på sundvolden
avslappende tid til på sundvolden

Peace starts within

På Sundvolden Spa kommer du inn en atmosfære av ro, stillhet og varme.
Vi har et variert behandlings- og aktivitetstilbud, med et tydelig fokus på indre fred og velvære.
Vi tilbyr egne velværepakker både for deg som enkeltperson og for grupper.

På Sundvolden kan vi også tilby et variert tilbud av forskjellige workshops, gjesteterapeuter og egne pakker der overnatting, middag og valgfri behandling er inkludert.

For mer informasjon, sjekk vår ny nettside www.sundvoldenspa.no

Denne 10 minutter behandlingen løsner spenninger og blokkeringer i nakke og rygg, og kan åpne opp for mer energi.

Spa pakker på Sundvolden Hotel.
Det er så mye å nyte, men ofte så liten tid.

 

Utendørs boblebad for inntil 12 personer venter på deg.

Du kan velge mellom meditasjonsøvelser, massasje eller kombinasjoner av disse, gjerne sammen med litt god mat og drikke.

Maris tilbyr omsorgsfull pleie av dine negler både på ansikt, hender og føtter. Ønsker du forming og farging av vipper og bryn gjør hun gjerne det også. Ring resepsjonen på

32162100 for å bestille tid.

Mini skjønnhetspakke:

Vi har laget en pakke som inkluderer 25 minutter ekspress ansiktsbehandling, 3 retters middag, overnatting og deilig hjemmelaget frokost.  I vårt velværesenter finner du utendørs jacuzzi, samt stort treningsstudio. Prisen er kr. 1690,- pr. person i dobbeltrom, tillegg for enkeltrom er kr. 200,-. Det er mulighet for å oppgradere med lunsj ankomst eller avreise dag. Vi tilbyr også manikyr, pedikyr og andre skjønnhetsbehandlinger du kan legge til.

 

Super skjønnhetspakke:

Vi har laget en pakke som inkluderer 50 minutter klassisk ansiktsbehandling, aperitiff, 4 retters middag, overnatting og deilig hjemmelaget frokost.  I vårt velværesenter finner du  utendørs jacuzzi, samt stort treningsstudio. Prisen er kr. 2090,- pr. person i dobbeltrom, tillegg for enkeltrom er kr. 200,-. Det er mulighet for å oppgradere med lunsj ankomst eller avreise dag.  Vi tilbyr også manikyr, pedikyr og andre skjønnhetsbehandlinger du kan legge til.

 

Se meny her.