Restaurant Anno 1648

Gled dine sanser og nyt et måltid på Sundvolden

Sundvolden er viden kjent for god og hjemmelaget mat. Mye av råvarene hentes i fjorden eller hos lokale bønder. Kjøkkensjefen finner gode smaker ute i urtehagen, slakteren behandler kjøttet på beste måte mens bakeren sørger for ferske brødvarer til alle måltider.

Vi er stolte av vår koselige a la carte restaurant som utgjør det opprinnelige hotellet fra 1648. Her finner du de populære stuene “Bord 33” og “Bord 34”, “Rød Plysj” og “Rød Krok” – også kalt “De gamle stuene”. Vi har også uteservering på tunet når været tillater det.

Våre menyer er nøye satt sammen av vår kjøkkensjef, Bent Borge Hansen, som alltid setter råvarene i sentrum. Vi serverer både småretter og salater og dagens meny her på Sundvolden vil aldri skuffe deg. Hvorfor ikke legge søndagsmiddagen til Sundvolden?

Restauranten er åpen alle dager fra 12-22.

Hotellet har også egen bar med alle rettigheter. Baren er åpen alle dager utenom søndag.
I sommersesonger er åpningstidene:

Se vår A la carte meny.

Ring 32 16 21 00 for bordbestilling

Velkommen til en annerledes matopplevelse.