Selskapsmeny

På Sundvolden Hotel har vi selskapslokaler for enhver anledning; Fra «De gamle spisestuene» med sin intime eventyratmosfære til større saler med plass til flere hundre gjester.

Våre menyer

Menyene oppgitt under gjelder frem til 1. april, 2017. Etter dette endres menyene. Menyen for våren og sommeren finner du vedlagt nederst på siden.

Sundvolden er viden kjent for god og hjemmelaget mat. Mye av råvarene hentes i fjorden eller hos lokale bønder. Under finner du sesongens meny med tilpassede viner.

BACK TO THE FUTURE

  • Glasert laksemedaljong med potetsalat og sennepskrem
  • Kalv flatbiff med grønne erter, fløtesaus og en slags waldorfsalat
  • Appelsinisparfait med multer og mandler

Kr. 525,-

Vin:

  • Walnut Block, Marlborough, New Zealand, Nutcracker kr. 625,-
  • Malvirà, Piemonte, Italia, Sundvolden Vinen kr. 595,-
  • Anthony Hammond, Rheingau, Tyskland (magnum flaske) kr. 1250,-

 

PULVER HEKSA

  • Lettrøkt and fra Revetal med enebærpulver fra Steinsåsen og foie gras
  • Hjort bankekjøtt med soppulver fra Kleiva, fyldig potet og Holtefjellsuppe
  • Sjokolade med kirsebærsorbet og kaffepulver

Kr. 585,-

Vin:

  • Alexandre Penet Selected By Sundvolden Hotel, Extra Brut, Frankrike kr. 660,-
  • Domaine Belle, Rhone, Frankrike, Crozes Hermitage Les Pierrelles kr. 595,-
  • Novaia, Veneto, Italia, Recioto della Valpolicella kr. 640,-

TE KNEKT

  • Stekt tunfisk med bestemors hage-te og rognebær
  • Lam mørbrad med mynte-te saus og tørket oliven
  • Pannacotta på Sitronverbena-te, ingefær og appelsinsorbet

Kr. 625,-

Vin:

  • Sundvolden Hvitvin, Rheinhessen, Tyskland, Weingut Schätzel kr. 595,-
  • Roero Riserva Trinita 2005, 100 % Nebbiolo fra vinmarken Trinita. kr. 650,-
  • Disznoko Tokay Ungarn kr. 750,-

 

DE 4 BUKKENE BRUSE

  • Syltet Lange med rødbettartar og granbarsmør
  • And med bakt tomat og hvitløkssalt, solbær- og portvinsirup
  • Kraftkar fra Tingvoll med solbær fra Helge Hoslev
  • Blåbær fra Kleiva

Kr. 695,-

Vin:

  • Domaine Christian Moreau, Bourgogne, Frankrike, Petit Chablis kr. 670,-
  • Ca’ La Bionda, Veneto, Italia, Rippasso kr. 695,-
  • Jos. Christoffel jr. Mosel, Tyskland, Ürziger Würzgarten Riesling Auslese kr. 645,-
  • Anthony Hammond, Rheingau, Tyskland (Magnum flaske) kr. 1250,-

Festmiddag servert i Kongesalen eller Dronningsalen har et tillegg på 100,- pr. person