Konferansemeny

"Uten mat og drikke, duger helten ikke". Hos oss på Sundvolden Hotel skal ingen behøve å gå sulten til konferanse eller til sengs.

Hjemmelaget og godt på Sundvolden

GRISEGOD
Tartar på abbor fra fjorden og ørret med kapers og blomkål
Svinytrefilet med ramsløk fra Lier og Holtefjellost fra Eiker
Nemesis med sjokoladekrem og kvede sorbet
Kr. 295,- i tillegg til kurspakke

VINPAKKE 4 glass: 470,-
Schätzel Sundvolden Riesling 650,-
Bouchard Pere & Fils Pinot Noir La Vigne 645,-
Alambre Moscatel de Setúbal 635,-


TOMMELOPP
Lettrøkt Frøyalaks med nyper fra Steinsåsen
Baconbakt oksefilet med Foiegras Bearnaise
Epleterte med is på kanel og vår egen honning
Kr. 395,- i tillegg til kurspakke

VINPAKKE 4 glass: 495,-
Joseph Mellot Sancerre La Chatellenie 675,-
Malvira S.Guglielmo Langhe Rosso 650,-
Baricchi Moscato Icewine Spumante 695,-


LOKAL HELT
Speket and fra Kodal med mais fra Bjørke Gård
Hjort bankekjøtt med sopp fra Holeskogene
Ost fra Thorbjørnrud Hotell med bjørkesirup
Blåbærkomposisjon fra Kleiva med kompott og sorbet
Kr. 495,- i tillegg til kurspakke

VINPAKKE 4 glass: 465,-
Nøgne Ø - øl: Skog & Mark III 145,-
Grand Romane Gigondas 725,-
Nik Weis Riesling Kabinett 645,-
Malvira Birbet Brachetto 595,-

 

Festmiddag servert i Sundvolden Hall  har et tillegg på 200,- pr. person i tillegg til oppsatt pris.

Oppsatte priser kommer i tillegg til pensjonspris/konferansepakke.