Konferansemeny

"Uten mat og drikke, duger helten ikke". Hos oss på Sundvolden Hotel skal ingen behøve å gå sulten til konferanse eller til sengs.

Hjemmelaget og godt på Sundvolden

Menyene oppgitt under gjelder frem til 1. april, 2017. Etter dette endres menyene. Menyen for våren og sommeren finner du vedlagt nederst på siden.

Under finner du våre festmenyer for konferansegjester. Inkludert i menyprisen er et eget festpyntet lokale og en helt unik kulinarisk opplevelse skapt av våre kokker og servitører. Oppgitte priser kommer i tillegg til kurspakken.

BACK TO THE FUTURE

  • Glasert laksemedaljong med potetsalat og sennepskrem
  • Kalv flatbiff med grønne erter, fløtesaus og en slags waldorfsalat
  • Appelsinisparfait med multer og mandler

Kr. 285,-

Vin:

  • Walnut Block, Marlborough, New Zealand, Nutcracker kr. 625,-
  • Malvirà, Piemonte, Italia, Sundvolden Vinen kr. 595,-
  • Anthony Hammond, Rheingau, Tyskland (magnum flaske) kr. 1250,-

 

PULVER HEKSA

  • Lettrøkt and fra Revetal med enebærpulver fra Steinsåsen og foie gras
  • Hjort bankekjøtt med soppulver fra Kleiva, fyldig potet og Holtefjellsuppe
  • Sjokolade med kirsebærsorbet og kaffepulver

Kr. 395,-

Vin:

  • Alexandre Penet Selected By Sundvolden Hotel, Extra Brut, Frankrike kr. 660,-
  • Domaine Belle, Rhone, Frankrike, Crozes Hermitage Les Pierrelles kr. 595,-
  • Novaia, Veneto, Italia, Recioto della Valpolicella kr. 640,-

TE KNEKT

  • Stekt tunfisk med bestemors hage-te og rognebær
  • Lam mørbrad med mynte-te saus og tørket oliven
  • Pannacotta på Sitronverbena-te, ingefær og appelsinsorbet

Kr. 415,-

Vin:

  • Sundvolden Hvitvin, Rheinhessen, Tyskland, Weingut Schätzel kr. 595,-
  • Roero Riserva Trinita 2005, 100 % Nebbiolo fra vinmarken Trinita. kr. 650,-
  • Disznoko Tokay Ungarn kr. 750,-

 

DE 4 BUKKENE BRUSE

  • Syltet Lange med rødbettartar og granbarsmør
  • And med bakt tomat og hvitløkssalt, solbær- og portvinsirup
  • Kraftkar fra Tingvoll med solbær fra Helge Hoslev
  • Blåbær fra Kleiva

Kr. 475,-

Vin:

  • Domaine Christian Moreau, Bourgogne, Frankrike, Petit Chablis kr. 670,-
  • Ca’ La Bionda, Veneto, Italia, Rippasso kr. 695,-
  • Jos. Christoffel jr. Mosel, Tyskland, Ürziger Würzgarten Riesling Auslese kr. 645,-
  • Anthony Hammond, Rheingau, Tyskland (Magnum flaske) kr. 1250,-

Festmiddag servert i Kongesalen eller Dronningsalen har et tillegg på 100,- pr. person