Underholdning - skjult servitør

Skjult servitør kan best beskrives som skjult kamera - men uten kamera, der Henrik utgir seg for å være en servitør, med ett mål for øye - å lure, forvirre og overraske dine ansatte.

Skjult servitør på Sundvolden Hotel

Henrik Morken Nielsen er ikke den mest kjente norske komikeren (som han selv sier: snarere den mest kjente ukjente) og det er bra, for i det øyeblikk han blir kjent blant det store publikum, er glansnumrene hans ødelagt. Henrik jobber utelukkende med humor for næringslivet, og er i dag Norges fremste innen skjult teater. Han har hele landet som arbeidsplass og har underholdt over 300 bedrifter.

Skjult teater med Henrik er garantert en suksess. Konseptet kan best beskrives som skjult kamera – men uten kamera, der Henrik utgir seg for å være noe han ikke er, med ett mål for øye – å lure, forvirre og overraske dine ansatte.

Booker du Henrik får du en komiker med et kompromissløst fokus på kvalitet. En komiker med fire års høyere utdanning i drama og pedagogikk, og som er i særklasse når det gjelder å kombinere humor og alvor. I dag driver Henrik selskapet Best Underholdning AS, som alltid lever opp til sitt slagord: «Underholdningen du aldri glemmer».

Skjult servitør på Sundvolden Hotel: Skjult servitør kan best beskrives som skjult kamera - men uten kamera, der Henrik utgir seg for å være en servitør, med ett mål for øye - å lure, forvirre og overraske dine ansatte. Han starter til aperitiff og avslører seg rett før dessert med et standup- innslag på 10 minutter. Denne mannen har underholdt flere hundre bedrifter, og skjult servitør er hans mest populære innslag.  Fantastisk morsomt - og garantert en suksess! All booking av Henrik Morken Nielsen tar du direkte via hans eget selskap Best Underholdning AS. Og det gjør du her: http://www.henrikmorkennielsen.com