Ansatt glad

Matvegen

Opplev lokale produkter fra Vestfold krydret med råvarer fra fjorden og hos lokale bønder i Buskerud. Sammen med overnattinger på to av våre Historiske hotell blir dette en kortferie hvor nytelse for både gane og øye står på programmet.

Hjemmelaget mat på Sundvolden
Hjemmelaget mat på Sundvolden

Opplev lokale produkter fra Vestfold krydret med råvarer fra fjorden og hos lokale bønder i Buskerud. Sammen med overnattinger på to av våre Historiske hotell blir dette en kortferie hvor nytelse for både gane og øye står på programmet.

Kortferien med egen bil starter på vakre Engø Gård på Tjøme.  Omgitt av vakker natur, historiske bygninger, velvære og kulinariske nytelser finner dere her en atmosfære som gir ro i sjelen. Med fortiden som ramme skapes det her nye historier gjennom spennende opplevelser. Dette er minner og historier man tar med seg hjem.

Turen fortsetter mot Ringerike til Sundvolden Hotel. På veien anbefaler vi et stopp og gjerne en smakfull lunsj på vår historiske restaurant Værtshuset Bærums Verk. Restauranten er Norges eldste vertshus og serverer de herligste retter fra salater og smørbrød til deilige kjøtt- og fiskeretter. Den ligger idyllisk til ved elven Lomma, ca. 1, 5 times kjøretid fra Tjøme.

Etter et hyggelig stopp på Bærums Verk fortsetter turen  til Sundvolden Hotel som ligger idyllisk til midt mellom Steinsfjorden og Tyrifjorden med Krokskogen og Kongens utsikt i ryggen. På Sundvolden har ikke tiden stått stille, men her har man tatt med seg 350 års historie inn i vår tid. Gjestfrihet, lidenskap og omtanke er hotellets varemerke. Sundvolden Hotel er viden kjent for god og hjemmelaget mat. Kjøkkensjefen finner gode smaker ute i urtehagen, slakteren behandler kjøttet på beste måte mens bakeren sørger for ferske brødvarer til alle måltider.

Velkommen til gode smaksopplevelser!

Matvegen Signatur: Pose med lokale smaker får man med seg hjem ved utsjekk.


Book her.