Konferanse
Konferanse

Vår erfaring er din forsikring

Vi ønsker å være din medarrangør, kontakt oss i dag

 

På Sundvolden Hotel har vi huset mange kurs og konferanser gjennom tidene. Det har gitt oss verdifull erfaring og kompetanse som kommer deg til nytte. Våre konferanseverter og vertinner vil passe på at deres arrangement går knirkefritt.

Fantastisk morsomt - og garantert en suksess! 

Nye Sundvolden Hall er klar til å bookes.

Ta kontakt med oss i dag for visning av Norges beste konferansesal.

Sundvolden Hotel ligger 25 minutter fra Sandvika rett utenfor Oslo, eller en snau times kjøring fra Gardermoen. Vi er nærmere enn du tror. Vi er nok også større enn du tror. Med 272 rom fordelt på 22 tusen kvadratmeter har vi også kapasitet til de store konferansene og banketter for inntil 800 mennesker.

Vi har bygget ut igjen for å sørge for at Sundvolden fortsatt skal være det beste valget for deg som skal arrangere kurs, konferanse, messe eller kongress.

Workshop i kommunikasjon - unngå misforståelser og konflikter.

Vi har mange grupper som holder Sundvolden Konferansen her hos oss.

 

 

Vi vil være din medarrangør, ta en titt på våre møterom her.

"Uten mat og drikke, duger helten ikke". Vår dyktige kokker frister med hjemmelaget mat til alle pauser. Søtt, salt, sunt eller godt?

Sundvolden Hotel ligger 25 minutter fra Sandvika rett utenfor Oslo, og en snau times kjøring fra Gardermoen. Vi er nærmere enn du tror. Vi er nok også større enn du tror. Med 273 rom fordelt på 25 tusen kvadratmeter har vi også kapasitet til de store konferansene og banketter for inntil 1000 mennesker.

Sundvolden Hotel ligger idyllisk til midt mellom Steinsfjorden og Tyrifjorden.

Vår dyktige kokker frister med hjemmelaget mat til alle anledninger. Søtt, salt, sunt eller godt? Her er det mye å velge mellom. Alt er kortreist - ferskt og fristende!

Vil du løse et mord, arrangere quiz eller leie en god foredragsholder? Vi hjelper deg gjerne

Det skal være enkelt, trygt og utrolig hyggelig å møtes på Sundvolden Hotel. Vi legger vår ære i å behandle alle våre gjester med omtanke og profesjonalitet.

Sundvolden Hotel ligger kun 25 minutter fra Sandvika, rett utenfor Oslo, eller en snau time fra Gardermoen. Vi har 272 rom fordelt på 22 tusen kvadratmeter og god kapasitet til de store konferansene og banketter for inntil 700 personer.

Afterski? Knus en kollega eller rappeller ned fra hotellets tak. Her er mulighetene mange!

1150 m2

Bli blant de første til å ta vårt nye, fantastiske kongressenter i bruk!