Ansatt glad

Aktiviteter utendørs

Vi er gode på aktiviteter. Sommer eller vinter, ute eller inne. Vi hjelper deg gjerne med forslag!

Aktiviteter på Sundvolden

Våghalsen:  2 – 200 personer, 1 – 2 timer. Pris fra kr. 750,- pr person
Rappellering fra hotellets tak, teambyggende og grensesprengende! Hvem tør??

Golf på den grønne øya: 1 – 200 personer, 2 – 4 timer. Fra Kr. 1000,- pr time.
Tyrifjord golfklubb ligger bare 5 minutter kjøring fra hotellet. Golfteknikk med instruksjon og uhøytidelig konkurranse
Kr 1000,- pr. time for grupper inntil 8 personer. Deretter kr. 150,- pr person. Minimumsfakturering kr 2000,-

Luft i toppen og kakao i koppen: 2 – 250 personer, fra 1,5 time. Pris fra kr. 150,- pr person uten transport. Fra Kr. 195,- pr person med transport.
I åsen over hotellet fins Ringerikes flotteste utsikt! På Dronningens utsikt serverer vi varm kakao med en dæsj rom for den som ønsker det, mens vår kjentmann drar i gang en god historie eller to. Det bør beregnes minimum 1 ½ time, og turen legges opp med transport for de som ønsker det. Minimumsfakturering: 5000,-

For spreke rumper og røde kinn: 2 – 250 personer, 2 timer. Pris kr. 190,- pr. person
Vi kjører Dronningveien til toppen av Kleiva og nyter nydelig utsikt på veien opp. På veien ned trimmer vi lattermuskler på rumpeakebrett i barnlig skrekkblandet fryd! 1,5 km akebakke ned igjen til hotellet –vi garanterer knallrøde kinn og en annerledes oppladning til kveldens middag. Kanskje venter det også noe godt i bunnen av bakken? Varighet er ca. 1 time. Minimumsfakturering: 5000,-

Knus en kollega: varighet fra 1 ½ time. Pris kr. 375,- pr person
Mange spennende og utfordrende aktiviteter. Vår tvekamp byr på uhøytidelig konkurrering, men alvorlig trigging av konkurranseinstinktet.  Våre aktivitetsledere loser dere gjennom en spennende kamp hvor bare ett lag kan vinne. Aktiviteten  kan kombineres med for eksempel enkel pølsegrilling eller en uformell spekematmiddag i vår lavvo.

Bootcamp: 20 – 50 personer. Varighet ca 80 minutter. Pris Kr. 350,- per person.
Bootcamp Hønefoss er en tidligere militær hinderløype med over 35 forskjellige hinder som utfordrer styrke, spenst, balanse og høydeskrekk. Vi garanterer at deltakeren blir skitten, sliten og uendelig mye tøffere sammen med oss.  Program og intensitet tilpasses etter ønske. Premie til alle deltakerne. Pris kr 350,- pr deltaker, minimum kr 5000,-

QR-Jakten: 10 – 300 personer. 1,5 timer. Pris fra 300,- per person
Dette er en aktivitet hvor deltagerne skal finne qrkoder, skanne disse med sine egne smarttelefoner. Kodene inneholder tekst og bilder på oppgaver som skal løses. Oppgavene er både praktiske og teoretiske.Qr-jakten starter med at vi instruerer i nedlasting og bruk av skanner, deler gruppen inn i team. Teamene skal i løpet av tid som er gitt, løse flest mulig av oppgavene som er plassert ut. Kan også gjennomføres innendørs.
Aktiviteten avsluttes med felles gjennomgang og poengberegning før vi har finale mellom de to lag med høyest score. Pris: 300,- per person (ved 30 deltakere)

5 - 7 -10 kamp:10 – 500 personer, 1 – 3 timer. Pris fra 350,- per person.
Deltagere konkurrerer i team i grener som trigger både IQ, samhandling og lattermuskler. Bålkaffe serveres alltid etter kampen. Pris: 350,- per person (ved 30 deltakere)

GeoQuestor:  2 – 1000 personer, 1 – 3 timer. Pris fra 400,- per person.
En geoQuestor består av en rekke oppgaver eller informasjon som er virtuelt plasser ut i et geografisk område. Deltakerene beveger seg rundt i det geografiske område og mottar oppgaver eller informasjon. Deltakerne guides via app’ens kompass og retningsviser frem til de forskjellige checkpoints. Aktiviteten starter med at deltakerne laster ned GeoQuestor fra Google Play eller App Store. Systemet er helt gratis for deltakerne og man er kun avhengig av nettilgang idet løpet lastes ned til enheten. Deretter avvikles aktiviteten kun fra smarttelefon, eller lesebrettet og krever hverken sms eller nettverksforbindelse. Pris fra Kr. 300,- per person.
Alle tre aktivitetene kan komineres – fra Kr. 400,- per person ved 30 deltagere.

Ola-bil GRAD PRIX: Deres eget OLABIL GRAND PRIX! 1,5 – 3 timer. 990,- per person.
Olabil stimulerer til samarbeid og kommunikasjon innad i en gruppe, og masse latter! Men husk- vi kjører beinserisøs konkurranse og dette vil prege gruppens innsats..... Merk: minstepris totalt Kr. 15000,- ved 15 personer eller færre.

Gamblers night eller Awards show?Vi kan stille med både full Casino kveld og gambling eller høytidelig Oscars utdeling med full produksjon. Gi deltagerene en opplevelse under middag. Ta kontakt med oss for tilbud og pris.

Sundvolden GAMES - utendørs aktivitetsløype. 1,5 - 2 timer. Kr. 590,- per person. Vi ønsker velkommen til Sundvolden GAMES - et tettpakket aktivitetsarrangement med høyt temp, morsomme, spennende utfordringer og kvalitetslogistikk. 5 punkts aktivitetsløype i hotellparken rett utenfor hotellet eller innendørs om dårlig vær. Prøv den levende bob-banen, stunt-egget, kvadratet, det elektriske nettet og over lava-elven. Minimumsfakturering: 15000,- ved 15 personer eller færre.

Amazing Race: 2 – 3 timer. 700,- per person.
Tar dere hintet? Ulike oppgaver og aktiviteter løses etter hvert som ledetrådene deles ut. Verdifulle poeng gis underveis, og seieren går til det raskeste laget med riktig svar. Minimumsfakturering: 20 000,- ink mva
 
Sundvolden Challenge: Utendørs aktivitetsløype. 2 – 3 timer. 435,- per person.
Noen gang lurt på hvordan det ville være å gå på vannet? Eller hvordan det kunne føles å bli båret på ryggen av sjefen? Her er alt mulig! Aktivitetene tilrettelegges slik at alle kan delta. Minimumsfakturering: 15 000,- ink mva

Mesternes Mester: Lagene starter med å finne et kreativt lagnavn, samt kamprop før aktivitetene starter. Deretter får hvert team utdelt et ark med regler og kart over aktivitetene som skal utføres i løpet av gitt aktivitetsperiode.Underveis kan det dukke opp uforutsette aktiviteter og oppgaver som gjør at gruppen må omstille seg, tenke raskt og være kreative.Selve oppgavene vil være varierte og skreddersys sammen med dere, slik at vi får den optimale løypen tilpasset gruppen. Alle skal føle at de kan delta enten det er i form av kommunikasjon, fysikk eller kreativitet.Vi garanterer mye moro og avslutter det hele med en høytidelig premieseremoni under middagen hvor Mesternes Mestere blir kåret! Minimumsfakturering: 20.000 kr  inntil  20 personer. Kr 625 kr per pers. 

Afterski på tunet:Vi skaper afterski steming på tunet med isbar og akebakke om du vil. Det er ingenting som får gjengen til å slappe av og slå seg løs som den gode følelsen av å avslutte dagen som man gjør i skibakken. Pris avtales i forhold til hvor omfattende rigg dere ønsker. Take it!